Weet je wat jouw toegevoegde waarde is?

Weet je wat jouw toegevoegde waarde is?

“Wat doe je precies?” Wat doe je precies is een vraag die we elkaar regelmatig stellen. Vooral als je iemand net leert kennen op een verjaardag, langs het sportveld, op het werk, waar dan ook. Het antwoord op die vraag is meestal simpel. Je noemt de naam van je functie en als iemand de moeite neemt om door te vragen wat je functie précies inhoudt, noem je bijhorende taken.

Test de kracht van je medewerkers in de nieuwe arbeidsmarkt

Test de kracht van je medewerkers in de nieuwe arbeidsmarkt

Het inzetbaar houden van medewerkers is een belangrijke investering voor de komende jaren. Niet voor niets staat duurzame inzetbaarheid in de top drie van de ‘HR Trends 2016-2017’. Een onafhankelijk onderzoek van o.a. HR- en salarisdienstverlener ADP Nederland en organisatieadviesbureau Berenschot onder ruim 800 Nederlandse HR-professionals. De arbeidsmarkt verandert. Nieuwe technologieën, agile werken, flexibele schillen, vergrijzing en talloze andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat werk anders wordt. Als werkgever zal je moeten inspelen op deze veranderingen, onder meer door het vergroten …

Ben jij op de nieuwe arbeidsmarkt voorbereid?

Ben jij op de nieuwe arbeidsmarkt voorbereid?

Er verandert veel op de arbeidsmarkt. Nieuwe technologieën, agile werken, flexibele schillen, banen verdwijnen en er ontstaan nieuwe, verschuiving van vaste functieprofielen naar jobcrafting, vergrijzing, ontgroening en talloze andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat werk er heel anders uit gaat zien. Daar moet je op inspelen toch? Maar waar moet je beginnen en hoe speel je eigenlijk in op iets waarvan je niet precies weet hoe het gaat lopen? Om te beginnen door jezelf drie belangrijke vragen te stellen die aansluiten bij een aantal belangrijke ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Summerschool Awareness Workshops - maak gratis kennis!

Summerschool Awareness Workshops - maak gratis kennis!

Is het in de zomer iets rustiger op het werk? Tijd om je e-mails te archiveren? Of ga je optimaal gebruik maken van deze periode en kom je kennis maken met SYSSLA tijdens één van de twee gratis Summerschools Awareness Workshops op 14 juli of 30 augustus a.s.

Geblinddoekt naar de toekomst of....

Geblinddoekt naar de toekomst of....

“We zitten midden in een werkrevolutie van dezelfde omvang als de industriële revolutie. Je kunt geblinddoekt deze toekomst tegemoet lopen of je kunt ervoor kiezen jezelf klaar te maken voor de toekomst.” Lynda Gratton