Summerschool Awareness Workshops - maak gratis kennis!

Gepubliceerd op: 13-06-2016

Is het in de zomer iets rustiger op het werk? Tijd om je e-mails te archiveren? Of ga je optimaal gebruik maken van deze periode en kom je kennis maken met SYSSLA tijdens één van de twee gratis Summerschools Awareness Workshops op 14 juli of 30 augustus a.s.

De wereld van mens en werk verandert snel. Om dat tempo bij te benen, moet je soms versnellen, of op een ander moment juist even op de rem trappen. Want stilstaan bij jouw kansen helpt je ook verder. Welke rol pak jij nu en straks in een wereld die wordt gekenmerkt door voortschrijdende robotisering, internet of things, internationalisering en een focus op duurzaamheid? Werk je voldoende vanuit je talent? Zorg je dat je gezond, flexibel en lang inzetbaar bent?

Maar laten we beginnen bij het begin: eerst afremmen en bewust worden. Misschien heb je soms het gevoel dat je wel weet dát er veel verandert, maar kun je die veranderingen lastig duiden. In de SYSSLA Summerschool Awareness Workshop wordt ingezoomd op de belangrijkste ontwikkelingen die van invloed zijn op werk en de trends op de arbeidsmarkt. Het doel is bewustwording van de veranderingen. De workshop daagt je als deelnemer uit om ‘grote veranderingen’ te vertalen naar persoonlijke acties in het hier en nu.

Het resultaat:

  • Je kent de  belangrijkste oorzaken van verandering
  • Je begrijpt wat de huidige en toekomstige impact op werk is
  • Je weet of je open staat voor verandering
  • Je weet hoe je aan duurzame inzetbaarheid kunt werken
  • Je zit boordevol energie om met je inzichten aan de slag te gaan!

Praktisch:

  • Donderdag 14 juli van 14.00-17.00 uur. Locatie Amsterdam
  • Donderdag 30 augustus van 14.00-17.00 uur. Locatie Amsterdam

Meld je kosteloos aan voor één van de twee workshops via het contactformulier!